CITY OF ENDLESS EXPERIENCES

Event details

Bakonyi tájképfotózás mesterfokon + workshop esti városfotózással Győrben

Bakonyi tájképfotózás mesterfokon + workshop esti városfotózással Győrben

Ha érdekli a tájképfotózás, a természet csodáinak megörökítése.Ezen a szombaton a 7 alkalmas csoportos tanfolyamhoz képest csak egy kis ízelítőre elegendő, de igyekszem nem túlzsúfolva megtölteni Önnek hasznos tartalommal, érdekes helyekkel.

A Bakony ismert és kevésbé ismert szépségeiből szemezgetünk. Olyan, többségében kis forgalmú, de annál szebb helyeken visz majd az utunk, ahol nem botlunk bele minden lépésnél egy turistacsoportba, mert a jó képek nem a "több sávos utakon" készülnek. :-)

8 órakor közösen indulunk autókkal Győrből.

Fontos, hogy egy fotós túra, nem egyenlő a kirándulással. Nem lesz sok gyaloglás, inkább sok izgalmas helyszín, ahol bőven lesz idő elmerülni a képkészítésben

A közös ebéd után megnézzük az addigi képeinket, elemezzük őket és pár utómunkás ötletet is kaphat, amiktől nem jó lesz a képe, hanem a jó képén dolgozva válik még jobbá!

A napot kedvünk és energiánk függvényében éjszakai fotózással is zárhatjuk valamelyik szimpatikus magasabb domb oldalából. vagy akár visszatérve Győrbe. Ehhez természetesen nem árt, ha állványt is hoz magával.

A részvételhez állvány ajánlott, de nem szükséges!!!

Ízelítő az elmúlt évek bakonyi képeiből: https://goo.gl/Ttuf8V

Eredeti ár: 10.000,-
GyőrCard-ár: 7.000,-

Map